Kulturbanner - skaber værdi for kommunen
 

New York, London, Stockholm, København og Roskilde gør det! ...hvad med jeres by?


Kulturbanner.dk har indgået aftaler med blandt andet København og Roskilde Kommune omkring foreløbigt 151 bannersystemer. Benneren er placeret i udvalgte lygtepæle i det centrale København, og i Roskilde kommune er 50 bannersystemer placeret ved primære indfaldsveje. Der annonceres fortrinsvist for kulturelle begivenheder, og aftalerne indebærer, at Kulturbanner.dk varetager hele processen omkring salg, administration, montage og vedligehold.


Konceptet KULTURBANNER, går i sin enkelthed ud på følgende:


1. Kulturbanner.dk indgår aftale med byen (kommunen) om opsætning og drift af et nærmere aftalt antal bannersystemer monteret på lygtepæle langs udvalgte indfaldsveje og andre fordelagtige placeringer.


2. Kulturbanner.dk udlåner, opsætter og vedligeholder - uden omkostninger for kommunen – et patenteret bannersystem, som på en unik måde skåner både banner og lygtepæl, således at bannerne altid hænger pænt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt. I perioder hvor der ikke er monteret bannere er systemet stort set usynligt, idet dele af systemet demonteres.


3. Montage og demontage af bannersystemer varetages omkostningsfrit for kommunen, af kommunens udvalgte samarbejdspartner på servicering af lygtepæle.

Aftalen med kommunen indeholder blandt andet retningslinjer for, hvilke kulturbegivenheder, der må reklameres for, ligesom rammerne for den grafiske udformning af bannerne lægges fast. Konceptet er uden omkostninger for kommunen og en “win-win situation” for kommunen, byens kulturarrangører, borgere og erhvervsliv.


En kulturelt stærk by


Alle kommuner vil gerne tilbyde borgerne et rigt kulturliv, samt markedsføre sig som kulturelt fremmelige overfor omverdenen. En kulturelt stærk by tiltrækker borgere, erhvervsliv, samt turisme.


Kulturbanner.dk tilbyder kommuner at styrke markedsføringen af byens kulturelle begivenheder gennem et samarbejde med selve kommunen og byens kulturelle arrangører. Effekten er en unik og forstærket placering af byen på danmarkskortet - uden omkostninger for kommunen.


Kulturbanner.dk tilbyder konceptet uden beregning for kommunen, herunder opsætning og vedligehold af systemer, salg, montage og demontage af bannere, samt drift af tilhørende website med bookingsystem.


New York, London, Stockholm, København og Roskilde er i gang! ...bliver jeres by den næste, der vil se godt ud med kulturbanner?


Se på www.cph.kulturbanner.dk hvordan vi gør det i København eller på www.roskilde.kulturbanner.dk hvordan vi gør det i Roskilde


Klik her for at se video med Klaus Bondam, Tidl. Teknik- og miljøborgmester, Københavns Kommune